Opschonen van uw Computer

Het opschonen van uw computer is nodig zodat hij weer zo snel was als ooit. Ervaart u ook wel eens dat uw computer zo traag is terwijl hij eerder altijd snel was, dit is eenvoudig op te lossen door uw computer op te schonen en eventueel de Harddisk te vervangen voor een snellere Harddisk. Woont u in de regio Haarlem dan weet onze Microsoft gecertificeerde computer expert raad. Hij komt bij u aan huis voor het opschonen van uw computer. Daarna kan uw computer er weer tegenaan.
Dit doen we voor u:
Veilig
Onze Expert keurt uw pc op tientallen aspecten van veiligheid. Bijvoorbeeld door te controleren op updates, virusbescherming en uw firewall. We zorgen dat er een virusscanner is geïnstalleerd op uw computer.
Schoon
Uw computer raakt ‘vol’ met tijdelijke bestanden, virussen en reclame. Hinderlijk en vertragend. Het opschonen van uw computer is de oplossing. Onze computer expert maakt grondig schoon, zodat uw computer weer optimaal presteert.
Snel
Een schone pc, tablet of laptop presteert beter. Daarnaast optimaliseren we uw instellingen zodat u het maximale uit uw apparaat haalt.

Het resultaat: een significant beter werkend apparaat.

Alles in uw eigen tempo: de volgende keer kunt u het zelf uw computer opschonen!
– Beveiliging tegen virussen, spam, reclame en ransomware
– Installeren van belangrijke updates
– Gemakkelijk: we komen bij u aan huis, wanneer u dat uitkomt.

Eerlijke tarieven
Wij hebben een voordelig tarief.
Al vanaf: € 15,00 per kwartier (min. 30 min.) en € 7,50 voorrijkosten.
Verder niets: geen abonnement, geen opstartkosten.

Afspraak maken?
Maak nu een afspraak, bel ons, WhatsApp of via Messenger eens voor meer informatie.