Computerles aan huis

PC Expert aan Huis geeft aan huis computerles aan huis voor beginners, senioren en iedereen die het graag wil. Ben je benieuwd hoe je e-mails verstuurt, hoe je kunt printen of hoe je kunt surfen op het internet. Ik leg het je uit tijdens computerles. Uitstekend geschikt voor iedereen die niet eerder met een computer heeft gewerkt.

Met mijn digitale hulp krijg je computerles door een Microsoft gecertificeerde leraar. Ik help je graag om de eerste stappen te zetten op de computer.

Voor beginners en senioren: de mogelijkheden

Benieuwd of mijn computerles voor jou geschikt is? Heb je een computer gekocht, maar weet je niet goed hoe je daar gebruik van kunt maken. Ik kom bij je langs, leg het je uit en zorgen ervoor dat je leert hoe jij met de computer kunt werken.

Ik leg tijdens de lessen aan huis uit hoe je het systeem opstart, hoe je kunt surfen op het internet en bijvoorbeeld hoe je een e-mail verstuurt of kunt ontvangen.

Heb je meer ervaring met de computer en zoek je naar lessen om programma’s te installeren, jouw computer zelf op te schonen. Ik help je ook graag internet en wifi aan te sluiten, zodat je draadloos gebruik kunt maken van een laptop, tablet of een smartphone.

Ik stem de computerles aan huis af op jouw behoeftes. Dankzij mijn uitgebreide ervaring weet ik precies hoe ik jou het best kan helpen. Vanaf de basis of meer specifiek als je al wat meer ervaring hebt. Zo kun je surfen op internet en e-mailen, met belangrijke programma’s werken en jouw computer opschonen.

Computerles: voor ouderen en iedereen

Tijdens de computerles leggen ik je uit hoe je gebruik kunt maken van de computer. Wil jij leren hoe je een bijlage bij een e-mail voegt of hoe je op internet zelf belangrijke documenten kunt uploaden? Het zijn onderwerpen waar ik je tijdens de les aan huis graag meer over wil leren.

EERLIJKE TARIEVEN

Wij hebben eerlijke tarieven en wij hanteren geen abonnement en geen opstartkosten.

Onze tarieven zijn:
€ 7,50 voorrijkosten

Tarief  voor computer reparaties:
€ 15,00 per kwartier ( min 30 minuten).

Tarief  voor computer les:
€ 10,00 per kwartier ( min 60 minuten).

Direct na het bezoek dient u contant te betalen of via een tikkie.

Afspraak maken?
Stuur een bericht via E-mail, WhatsApp of Messenger eens voor meer informatie.